Impossible Project en Polaroid werken samen

jesse kraal 1988 0
Impossible Project hervatte de productie van instantfilm voor Polaroid-camera's toen Polaroid daar zelf mee stopte. Nu slaan ze de handen in één en presenteren ze de Polaroid Classic Line. Elk jaar komen er zes tot tien producten uit, die recht zullen doen aan de lange Polaroid-geschiedenis.

Met Image-film twinpacks en papieren Polaroid-bouwpakketjes wordt het startschot gegeven voor de Classic Line. De dubbelverpakkingen met instantfilm voor de Image-camera's behoren tot de laatste films die zijn geproduceert door Polaroid zelf. Ze dateren uit 2008, maar ze voldoen aan de kwaliteitseisen van Impossible Project. Een dubbelpak kost 33 euro en met een Polaroid Spectra of Image kun je dan twintig opnames maken.

Polaroid Classic Line Impossible Project Space in New York.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse