Impossible introduceert verbeterde kleurenpolaroids

Redactie 858 0
Met een volledig nieuwe kleursysteem – naar eigen zeggen een zeer complexe chemische combinatie – heeft Impossible de nieuwe PX 70 Color Shade Push!-film ontwikkelt. 'Een grote stap vooruit ten opzichte van de First Flush Edition', aldus Impossible.

Met de PX 70 Color Shade Push!, geschikt voor de SX 70-camera, belooft Impossible een 'karaktervol' beeld met een unieke kleurstelling. De 'Push!' in de naam slaat op zowel het afzetten van het verleden, als op hoe je de film moet belichten.


Licht

Om het beste uit de nieuwe film te halen raadt Impossible maar één ingrediënt aan: licht. Ook door komt de term 'Push!' weer om de hoek kijken: 'Gebruik het zonder genade, zet je camera op de lichtste stand en overbelicht je foto's', instrueert de maker. Door de overvloed aan licht komt namelijk het grootst mogelijk kleurenpalet naar voren. Daarmee stelt Impossible dat de PX 70-film uitermate geschikt is voor binnengebruik met veel lamplicht, omdat de kleuren op de foto dan 'prachtig' zullen worden. Ook de felle zon kan volgens de fabrikant mooie effecten opleveren.


Manipulatie

Impossible geeft verschillende voorbeelden waarmee je op artistieke en creatieve wijze diverse manipulatietechnieken kan gebruiken. Per pak met acht foto's - in een gelimiteerde oplage van 100.000 stuks - betaal je 17 euro. Doe je dat, dan nodigt Impossible je uit om je beste foto tot 20 november in te sturen en zo kans te maken om één van de tien officiële testgebruikers te worden.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie