Impossible brengt flitser voor op je Polaroid

Redactie 1567 0
Omdat het geen standaard optie van een Polaroidcamera is, brengt The Impossible Project twee flitsers voor de vintagecamera op de markt. Als het donker is hoef je straks je Polaroid dus niet meer thuis te laten.

The Impossible Project heeft twee versies van de flitser, de ITT Magicflash en de Panagor M 70. Eerstgenoemde is geschikt voor de Polaroid One-Step, de Pronto en de SX 70 en wordt bovenop de camera bevestigd. Het betreft hier 'nieuwe oude' voorraad, maar alle producten zijn zorgvuldig getest en komen met een jaar garantie, aldus de fabrikant. De flitser wordt aangedreven door vier AA-batterijen en is bedoeld voor gebruik tussen zestig centimeter en vier meter.


Panagor M70

De andere optie voor de SX 70 is de Panagor M70, tevens geschikt voor de Polaroid 2000 en 3000-serie. Eveneens aangedreven door vier AA-batterijen bestrijkt het apparaat een flitshoek van zestig graden horizontaal en vijftig graden verticaal. Daarnaast komt deze variant met een handvat voor de camera en een polsband. Ook deze is volgens The Impossible Project uitvoerig getest en komt met een jaar garantie.


Prijs en beschikbaarheid

Terwijl de ITT Magicflash voor 15 euro over de toonbank gaat, moet voor de Panagor M70 75 euro neergeteld worden. Beide zijn ten tijde van dit schrijven nog op voorraad.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie