Impossible beloont pioniers met klantenkaart

Redactie 436 0
Voor online-klanten van het eerste uur heeft Impossible, het bedrijf dat de directklaar-film opnieuw leven in blies, de Pioneer Card in het leven geroepen. Enkel bedoeld voor de pioniers die direct het avontuur ingestort zijn, aldus Impossible.

Met de kaart geniet je als klant van een aantal voordelen, van exclusieve aanbiedingen tot levenslange korting. Om in aanmerking te komen moet je echter al wel vanaf het begin, 22 maart jongstleden, klant zijn bij Impossible. Zij krijgen namelijk een jaarkaart en alleen als de fabrikant binnen het komende jaar haar filmrolletjes niet kan optimaliseren, zullen er volgend jaar nieuwe Pioneer Cards bijkomen. 


Levels

Het verzamelen van punten gaat eigenlijk vrijwel hetzelfde als ieder ander spaarsysteem: voor ieder aangeschaft rolletje film ontvang je een punt. Hoe meer punten, hoe hoger je rang. Impossible heeft deze in drie treden ingedeeld: startende op Pioneer, minstens tien punten, met doorgroeimogelijkheden naar Land of Impossible-level. Vijf procent korting is standaard, als je stijgt wordt dit tien procent en krijg je als Land-member bijvoorbeeld exclusief toegang tot gelimiteerde oplages voordat de normale verkoop begint. Ook mag je dan gebruikmaken van de 'exclusieve' SX 70-reparatieservice en ben je welkom op alle Impossible evenementen.

Prijzen

Hoewel de bedenkers zelf ook toegeven dat het Impossible-level vrijwel onmogelijk is om te halen, hebben ze deze toch in het leven geroepen. Zij vinden zelf immers dat het onmogelijke mogelijk moet zijn en willen dat ook graag waarmaken. Daarom krijgen mensen die dit niveau halen een persoonlijke uitnodiging van de oprichters van Impossible om een rondleiding door de fabriek in Enschede te maken. En vergeet de handgemaakt goude editie van de Impossible Pioneer Card niet.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie