Eerste boek van 17-jarig Instagramfenomeen

Imagine.Shoot.Create. – Annegien Schilling

Redactie DIGIFO... 3685 0
De Nederlandse fotografe Annegien Schilling komt in juli van dit jaar met haar eerste boek. Deze 17-jarige fotografe heeft in drie jaar tijd meer dan een miljoen Instagram-volgers weten te krijgen met haar surrealistische zelfportretten en is in 2016 uitgeroepen tot jongere van het jaar.

In Imagine.Shoot.Create. laat Schilling zien hoe ze te werk gaat om de bijzondere foto's te maken waarmee ze zoveel mensen weet te bereiken. Het hele creatieve proces wordt behandeld aan de hand van drie stappen: Imagine Shoot en Create.

In dit boek staan niet alleen tientallen foto's van Schilling zelf, waarvan er een aantal nog nooit eerder gepubliceerd zijn, maar wordt ook het werk van andere fotografen getoond die Schilling enorm bewondert.

Lees ook: Amsterdam Characters: een boek vol bijzondere bewoners

Annegien Schilling

Annegien Schilling werd geboren in de Verenigde Staten en verhuisde al op jonge leeftijd naar Nederland. Ze is van jongs af aan creatief bezig met fotografie en opende op haar dertiende  het Instagram-account Fetching Tigerss waar ze regelmatig surrealistische zelfportretten plaatst.

Het boek Image.Shoot.Create. wordt uitgegeven door Kosmos Uitgevers en moet vanaf 4 juli in de winkels liggen met een adviesprijs van € 20,-.

Kijk voor meer informatie op het Instagram-account van Annegien Schilling en de website van Kosmos Uitgevers.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie