Imagenomic lanceert Portraiture 2 plugin

Raymond 713 0
Imagenomic brengt versie 2 uit van de Photoshop-retoucheertool Portraiture. De nieuwe versie is gratis voor gebruikers van eerdere versies. Los kost het pakket ca 200 dollar.

Portraiture 2 bevat een aantal verbeteringen, waaronder:

  • Het automatisch genereren van 'Skin Tone Masks' via een vernieuwde preset-manager.
  • ¬†Nieuwe sliders voor het verbeteren van scherpte, onscherpte, warmte, tint, helderheid en contrast.
  • Non-destructieve bewerkings- en outputopties, inclusief dynamische retoucheerinstellingen voor het beoogde printformaat.
  • Multi-processor-ondersteuning

De Portraiture 2 plugin is verkrijgbaar voor zowel Mac OS X als Windows XP/Vista en werkt met Photoshop Elements 4/5/6/7 en Photoshop CS2/3/4.

De update en de vijftien dagen werkende trialversie zijn verkrijgbaar via de website van Imagenomic. Nieuwe gebruikers betalen $199,95; voor gebruikers van eerdere versies is de update gratis.


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond