ILFORD sponsort diamenten jubileum

ILFORD sponsort ‘Fotoclub AFV Epe 60 jaar’

Redactie DIGIFO... 804 0
Natuurlijk is de fotoclub in Epe bijzonder blij met de mooie ILFORD Prestige papieren. Wanneer een fotoclub aan de weg wil timmeren is hun 60 jarige bestaan een prima moment.

In dit digitale tijdperk zijn laptop en beamer natuurlijk niet weg te denken.

“We willen met dit jubileum een beetje uitpakken”, was de wens van alle clubleden. Door het fijne contact met ILFORD (en Martin van Goor) bleek dat ineens mogelijk. Een geweldige expositie, grote foto’s, op schitterend fotopapier. Wie in expositieruimte De Ring in Epe gaat kijken zal dat zelf kunnen zien. Fotoclubleden, een ‘apart slag’. De eigenzinnigheid waar elk fotobeeld mee omgeven is, is kenmerkend. Creatieve mensen kunnen samen heel wat ‘beeldend vermogen’ op tafel krijgen. In deze jubileumexpositie is perfect te zien hoe de vakmensen van ILFORD in Duitsland elke foto op topniveau hebben geprint. Elk detail en elke kleurnuance straalt je tegemoet. Dit ILFORD papier geeft aan deze jubileum expositie wel een heel mooi cachet!

Elk clublid heeft zijn of haar foto kunnen laten printen op de papiersoort naar keuze. Om nu te zien dat zo’n foto aan de muur gaat stralen als een ‘eigenzinnig fotobeeld’. Maar dat mag ook wel als je 60 jaar bestaat.

60 Jaar Fotoclub AFV Epe

60 Jaar Fotoclub AFV Epe

Jubileum Foto Expositie in Expositieruimte De Ring, Gemeentehuis Epe, Marktplein 1.
7 september – 27 oktober 2017
Officiële opening 6 september, 19.30 uur

Kijk voor openingstijden en info op deze website.
Meer informatie over de Fotoclub op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie