Indrukwekkende video van een uniek land

Ice & Fire - Dronevideo van IJsland

Redactie DIGIFO... 2014 0
IJsland is een bijzonder land dat bij veel mensen, en zeker bij veel fotografen, op de bucketlist staat. Kristian Kettner en Bjarke Hvorslev bezochten dit unieke land en maakte daar deze indrukwekkende dronevideo.

Eerder dit jaar bezochten Kristian Kettner en Bjarke Hvorslev zes dagen lang IJsland om de bijzondere wonderen van de natuur te filmen die dit land te bieden heeft. Kettner en Hvorslev bezochten de zwarte stranden bij Vík, de beroemde Godafosswaterval en de eindeloze ijszee die het eiland omringen.

Ice & Fire                                                               

Ice & Fire is in 4K gefilmd met een Sony A7RII met ND- en polarisatiefilters die bevestigd werd aan een DJI Phantom 4. Dit resulteert in een uiterst sfeervolle video met fantastische beelden die een mooi beeld geven van de weidsheid en ongereptheid waar IJsland om bekend staat.

Kijk voor meer informatie op de website van Bjarke Hvorslev of Kristian Kettner.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze prachtige video en heb je zelf ook een schitterende landschapsfoto gemaakt? Doe dan mee met onze fotowedstrijd: Landschap en maak kans op een spectaculaire reis naar Spitsbergen ter waarde van € 5.500,-!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie