Tan eerste winnaar RTL programma

Humberto Tan wint Het perfecte plaatje

Redactie DIGIFO... 1791 0
Humberto Tan heeft gisteravond het eerste seizoen van het tv-programma 'Het perfecte plaatje' gewonnen. De afgelopen zeven weken gingen verschillende BN'ers met elkaar de strijd aan om de overwinning in de wacht te slepen en gisteren wist Tan de eerste prijs te pakken.

Gedurende de hele serie was Tan één van de favorieten van de jury en in de laatste aflevering wist hij dan ook Kim Feenstra achter zich te houden. Tan laat weten heel blij te zijn met de winst van het programma: 'Voor mij is dit één van de mooiste prijzen die ik ooit heb gewonnen.' Aldus Tan.

Humberto Tan heeft een fotoreportage voor het magazine National Geographic in de wacht gesleept. Of hij voortaan ook als fotograaf aan de slag gaat is niet bekend, maar Marco Borsato heeft laten weten al een aantal opdrachten in de wacht te hebben gesleept en Kim Feenstra zegt ook verder te willen met fotografie.

Lees ook: Nieuw op televisie: Het perfecte plaatje. Canon hoofdsponsor

Het perfecte plaatje

In elke aflevering van 'Het perfecte plaatje' kregen de deelnemers twee opdrachten die ze zo goed mogelijk moeten vervullen. Zo moesten de deelnemers onder andere een fotoshoot volbrengen met kinderen en gingen ze op safari in Zuid-Afrika.

Canon

Het perfecte plaatje werd mede mogelijk gemaakt door Canon. Dit cameramerk heeft dan ook verschillende producten beschikbaar gesteld, zoals de Canon EOS 6D, Canon EOS 80D en Canon PowerShot G7X Mark II, irista, het online platform voor beheer en organisatie van je foto’s in de cloud, en de PIXMA PRO-10S fotoprinter. 

Kijk voor meer informatie op de website van 'Het perfecte plaatje.'
Kijk voor meer informatie over de producten op de website van Canon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie