HuisKinesis - 'Een mooi Portret'

Julian 665 0
In de expositie “Een mooi Portret” tonen een elftal vrijetijdfotografen ruim zestig portretten. De tentoonstelling is de aftrap van Stichting HuisKinesis, dat haar activiteiten richt op vrijetijdfotografie.

De foto’s van Betty Nicolai, Marc de Wit, Jurg Roessen, Dirk Vreugdenhil, Petrie Coomans, Raul Neijhorst, Charlotte Medea, Gert Wildering, Jan Willem Kommer, John de Raaf en Guy van Hoe vormen een divers geheel. Zwart-wit wordt afgewisseld met felle kleuren. De foto’s zijn stuk voor stuk gemaakt met passie voor de fotografie en het portret in het bijzonder.

Over HuisKinesis

Middels het organiseren van exposities worden vrijetijdfotografen uitgenodigd hun werk te tonen. Vaak zeer mooi werk, met liefde gemaakt, dat veelal niet verder komt dan de harde schijf van de maker danwel getoond op de diverse fotoforums. Voor de bezoekers moet de expositie als informatief, inspirerend en leerzaam ervaren worden. En kwaliteitsmoment in het centrum van Delft. Gedurende de expositie organiseert HuisKinesis diverse workshops portretfotografie en nabewerking.


Foto © John de Raaf


Foto © Jurg Roessen


Foto © Dirk Vreugdenhil