's werelds eerste zwevende camera

Hover Camera Passport uitgebracht

Redactie DIGIFO... 2968 0
Zero Zero Robotics heeft stilletjes hun eerste 'persoonlijke drone' uitgebracht. De Hover Camera Passport is de eerste drone die om je heen kan zweven en je kan volgen waar je ook naartoe gaat.

De Hover Camera Passport richt zich niet op gebruikers die fantastische luchtfoto's en video's met bijzondere perspectieven willen maken, maar vooral op mensen die originele beelden van zichzelf willen maken. De camera is geoptimaliseerd om overal mee naartoe te nemen en mensen te volgen wanneer zij dat willen.

Lees ook: Spectaculaire nieuwe drone: Hover Camera

Hover Passport: een zwevende camera

De Hover Passport is een kleine drone die je makkelijk kan gebruiken. Na de Passport open te vouwen, hem aan te zetten en los te laten, blijft de Passport zweven in de lucht. Daarna kan de drone jouw volgen, om je heen draaien en 360-graden panoramabeelden maken. De Passport beschikt over een 13 MP sensor en kan filmen in 4K met 30 beelden per seconde. Om de beste beelden te garanderen beschikt de Hover Passport over elektronische beeldstabilisatie en dankzij de ingebouwde sonar en naar beneden gerichte meetcamera kan de Passport zichzelf stabiliseren, ook als deze een duw krijgt.

De Hover Camera Passport kost minder 549 dollar en is te bestellen via hun website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie