Hong Kong gehuld in de mist

Hong Kong gehuld in de mist

Nadja Geskus 978 0
Iets meer dan een maand geleden, hebben wij een artikel geplaatst over de drone fotografie van Andy Yeung. Momenteel heeft hij weer een nieuwe serie uitgebracht van drone foto's.

Met de komst van het mist-seizoen, keert Yeung terug met zijn nieuwe serie, getiteld 'Urban Mist'. De foto's zijn 's nachts genomen, boven de bruisende metropool. De wolken die door de stad drijven, worden verlicht door warme en koele verlichting, afkomstig van omliggende gebouwen.

Hong Kong in de nachtUrban FogUrban FogUrban FogUrban Fog

'Ik heb een heleboel geweldige fog-themed foto's gezien die overdag zijn genomen en ik dacht dat het wel interessant zou zijn om Hong Kong te vangen in de dichte mist, in de nacht, met een drone. Ik noemde dit project 'Urban Fog', omdat ik wilde laten zien hoe de mist wordt verlicht door de stadslichten. Hong Kong is al lange tijd een stad van felle lichten en op deze manier zie je de verschillende gekleurde lichten van de gebouwen, die de mist van onder projecteren.'

Om het vorige artikel over Andy Yeung te lezen kun je hier klikken. Wil je meer over hem weten kan je zijn website bezoeken.

Alle foto's © Andy Yeung 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja