Black Friday 2016

Hoge kortingen: Black Friday & Cyber Monday fotografie deals

Fabienne Keijzer 3562 1
Het is vandaag Black Friday! Een dag die over is komen waaien vanuit Amerika waar de mensen de dag na Thanksgiving massaal naar de winkels gaan om inkopen te doen voor de feestdagen. Wij zetten de beste Black Friday deals voor je op een rijtje!

Black Friday 2016

Tijdens Black Friday kun je één dag lang hoge kortingen scoren. Veel Nederlandse winkels doen inmiddels mee met deze trend en ook de fotografiewinkels blijven natuurlijk niet achter. Zie hier welke Nederlandse winkels vandaag met vette aanbiedingen komen!

Bij CameraNU doen ze zowel mee met Black Friday als Cyber Monday en de aanbiedingen zijn dus geldig tot en met maandag 28 november. De kortingen op allerlei producten lopen op tot wel 56%, wees er snel bij!

Black Friday 2016

Kamera Express doet ook mee met Black Friday én Cyber Monday! Hoge kortingen tot wel 60%

Black Friday 2016
Cameraland heeft geen speciale Black Friday actie, maar ze hebben wel een aantal producten geselecteerd die erg leuk zijn voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom!

Black Friday 2016
Foto Konijnenberg heeft ook een groot aantal artikelen geselecteerd voor de Black Friday actie. Alleen vandaag scoor je body’s en objectieven met hoge kortingen, dus wees er snel bij!

Black Friday 2016

Ook CameraTools heeft een aantal fijne aanbiedingen geselecteerd voor Black Friday en deze zijn geldig tot en met maandag 28 november! 


Naast fotografiewinkels doen er ook een groot aantal andere winkels mee aan Black Friday en Cyber Monday. Zo kun je bij Amac terecht voor kortingen op Apple-producten en vind je bij Bol.comCoolblue en Media Markt ook veel fotografie-gerelateerde producten die alleen vandaag in de aanbieding zijn. Heb je altijd al een eigen website gewild? Check dan TransIP waar je vandaag 50% op alles krijgt! 


Heb jij nog een Black Friday actie gespot die we niet mogen missen? Laat het weten in de comments!

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne

afbeelding van Jannes B

Die Olympus bij cameranu is nu 899,- ipv 699,-
Volgens mij was de aanbieding iets te enthousiast