Leuke traktatie?

High end mirrorless Nikon-camera op komst

Redactie DIGIFO... 1937 0
Nikon heeft officieel laten weten hard bezig te zijn met het ontwikkelen van mirrorless producten. Nikon is nog vrij vaag over de details, maar laat wel weten dat de nieuwe producten de hoge kwaliteit moet leveren die gebruikers van het bedrijf gewend zijn.

Afgelopen week verscheen er een stuk uit het Japans vertaald interview met de Japanse directeur van Nikon, dat het bedrijf druk bezig is met het ontwikkelen van een mirrorless camera die een plek moet innemen in het midden- en topsegment van de cameramarkt. Ook bleek uit het interview dat Nikon de beste mirrorless camera wil maken die er op de markt is en dat gebruikers versteld moeten staan van de kwaliteit.

NikonNaar aanleiding van dit interview kreeg de website dpreview een statement van een woordvoerder die bevestigde dat Nikon een mirrorless camera aan het ontwikkelen is.

Lees ook: 100 jaar Nikon: van 1917 tot nu

Nikon 100 jaar. Wie jarig is trakteert?

Het zal je niet ontgaan zijn, Nikon bestaat dit jaar 100 jaar. Een high end mirrorless camera van dit klassieke merk staat bij veel liefhebbers hoog op het verlanglijstje en zou een fantastische traktatie zijn voor iedereen die al jaren trouw is aan Nikon. De officiele verjaardag van Nikon is op 25 juli, dus misschien hoeven we niet eens heel lang te wachten. Wie weet...

Kijk voor het volledige statement op deze pagina van DPReview.
Kijk voor meer informatie over Nikon op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie