Het Oog: 3e fase-studenten Fotoacademie exposeren hun beste werk

Redactie 721 0
Studenten in de derde fase van hun opleiding aan de Fotoacademie exposeren van vrijdag 28 maart tot en met woensdag 23 april 2008 hun beste werk in de Fotogram galerie aan de Korte Prinsengracht 33 in Amsterdam.

Foto: Sanne Thunnisen
Tijdens hun studie aan de Fotoacademie wordt het werk van de studenten een aantal maal geëxposeerd. Al enkele maanden na de start van hun opleiding doen zij mee aan de Eerstejaarsexpositie naar aanleiding van een praktijkweekend in Zuid-Limburg of op Schiermonnikoog. De studenten besluiten hun opleiding met de belangrijkste expositie: de Eindexamenexpositie. Deze expositie bepaalt of zij al dan niet afstuderen.
Het Oog vormt tussen deze twee exposities een mooie tussenstand van zaken: waar staan de studenten halverwege hun opleiding? 

Studenten bepalen voor Het Oog zelf welk werk zij ophangen en exposeren dus niet noodzakelijkerwijs opdrachtfoto’s uit de opleiding. In overleg met elkaar en hun docenten kiezen zij hun beste fotowerken. De overzichtsexpositie geeft een mooi beeld van de persoonlijke ontwikkeling van de afzonderlijke fotografen. Deze persoonlijke ontwikkeling is een van speerpunten van de opleiding aan de Fotoacademie. De academie helpt studenten bij het zoeken, vinden en ontwikkelen van hun unieke persoonlijke stijl als fotograaf. Dit jaar doen ruim 50 studenten mee aan Het Oog.


Foto: Milan Gies


Het Oog: Derde fase-studenten Fotoacademie exposeren hun beste werk
Fotogram galerie : Korte Prinsengracht 33, Amsterdam
Te zien : vrijdag 28 maart t/m woensdag 23 april 2008
Openingstijden : ma t/m do van 9.30 tot 21.00 uur, vr en za van 9.30 tot 17.00 uur

Tevens houden de fotoacademie en cursusinstituut Fotogram op zaterdag 29 maart van 13.00 tot 16.30 uur een Open Dag.

Bron: persbericht

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie