Het kleurrijkste festival van het jaar

Het Holifeest vastgelegd door Victor Habchy

Redactie DIGIFO... 920 0
Afgelopen weekend was het feest voor Hindoestanen over de hele wereld. Op zondag was het Holifeest dat over de hele wereld werd gevierd met gekleurd poeder, water, zang en dans. Drie jaar geleden bezicht Victor Habchy een groot Holifeest waar hij deze kleurrijke foto's wist te maken.

Het Holifeest is een hindoeïstisch feest dat elk jaar rond maart gevierd wordt. Tijdens het Holifeest vieren de hindoes de overwinning van het goede op het kwade, van het recht op het onrecht en het nieuwe jaar. Onder westerlingen staat het Holifeest vooral bekend als het feest waar iedereen met verfpoeder en gekleurd water wordt bekogeld en niemand er met schone kleren vanaf komt.Het Holifeest vastgelegd door Victor HabchyHet Holifeest vastgelegd door Victor HabchyHet Holifeest vastgelegd door Victor HabchyHet Holifeest vastgelegd door Victor HabchyHet Holifeest vastgelegd door Victor HabchyHet Holifeest vastgelegd door Victor Habchy

Lees ook: MustSee: Holi in extreme slow-motion
Lees ook:
Surrealistische foto’s van Burning Man

Vincent Habchy

Vincent Habchy is een Franse fotograaf en regisseur die zich het liefst op elk moment bezig houdt met het maken van mooie beelden. Hij reist de hele wereld over en maakt bijzondere beelden van unieke locaties en evenementen zoals het Burning Man Festival in de woestijn in Amerika en verlaten pretparken in Japan.

Kijk voor meer informatie op de website van Vincent Habchy.

Alle foto's © Victor Habchy, gepubliceerd onder een Creative Commons licentie. Coverfoto bijgesneden om passend te maken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie