Het belangrijkste cameranieuws van afgelopen week (#8- 2016)

Het belangrijkste cameranieuws van afgelopen week (#8- 2016)

Joni Hendrix 1254 0
Net als de afgelopen weken zetten we ook nu weer het belangrijkste cameranieuws van deze week voor je op een rij.

Sigma komt met Mirrorless SD Quattro en SD Quattro H

Een grote aankondiging van Sigma. Ze komen met twee nieuwe camera’s: de SD Quattro en de SD Quattro H. Kenmerken: Mirrorless, een bijzondere meerlaags Foveon-sensor en de mogelijkheid om objectieven te wisselen.
Lees meer…

Nieuwe lichtsterke groothoek voor APS-C van Tokina

Als je op zoek bent naar een lichtsterk groothoekobjectief met zoom voor je Nikon of Canon met APS-C-sensor, dan heb je niet veel keuze. Nu komt er een optie bij: de Tokina AT-X 14-20 PRO DX.
Lees meer…

Special Edition van de Olympus OM-D E-M10 Mark II

Olympus komt met een speciale editie van de retro OM-D E-M10 Mark II. De camera, die treffend Special Edition heet, valt vooral op door de bruine kleur. De fabrikant maakt er 3500.
Lees meer…

Sigma komt met zoomobjectief met vast diafragma

Sigma komt tijdens de aankomende CP+ in Yokohama met een aantal nieuwe objectieven. De 50-100mm f/1.8 DC HSM Art is er daar een van. Dit zoomobjectief met een vast diafragma van f/1.8 en grote optische kwaliteit is de grote broer van de 18-35mm f/1.8 uit dezelfde ART-serie.
Lees meer…

Nieuwe versie Lightroom voor Android

Adobe lanceert een nieuwe versie van Lightroom voor Android. Deze gratis applicatie voor Android-devices is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store.
Lees meer…

 

Transcontinenta kondigt nieuwe Tamron-objectieven aan

Transcontinenta, de importeur van Tamron in Nederland, kondigt twee nieuwe objectieven uit de SP-serie objectieven aan: Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD en Tamron SP 90mm f/2.8 MACRO 1:1 Di VC USD.
Lees meer…

Nikon komt met nieuwe serie luxe compactcamera's

Nikon komt met drie nieuwe luxe compactcamera’s tegelijk. De nieuwe DL-serie belooft een voor compactcamera’s ongekende beeldkwaliteit, flexibiliteit en handzaamheid. Ze beschikken over 20,8 megapixel en kunnen in 4K filmen.
Lees meer…