Het belangrijkste cameranieuws van afgelopen week (#31 - 2016)

Het belangrijkste cameranieuws van afgelopen week (#31 - 2016)

Jasper van Bladel 1488 0
Zoals iedere week geven we je een overzicht van de zaken die je op cameragebied moet weten. Dit kan hard nieuws zijn, maar ook reviews, achtergronden en andere informatie. Deze week waren er weer enkele interessante artikelen die je terugziet in dit overzicht.


Samyang komt met tweede autofocusobjectief: 14mm f/2.8

Het tweede autofocusobjectief van Samyang is een feit. Vandaag introduceert Transcontinenta, de importeur van Samyang, de 14mm F/2.8 ED AS IF UMC.

Lees meer...


 

Lomography komt met Lomo’instant Milano-editie

De instantcamera van Lomography, de Lomo’instant, is er nu in een speciale Milano-editie. De pastelkleurige camera is geïnspireerd op de Noord-Italiaanse modestad.

Lees meer...

10 meter onder water met de Nikon COOLPIX W100

Nikon breidt de COOLPIX-serie van compactcamera's uit met een nieuw model dat bestand is tegen de wildste avonturen thuis of op reis: de 13,2-megapixel COOLPIX W100. De camera kan bij het duiken tot maar liefst 10 m diep worden gebruikt. Ideaal voor het vastleggen van bevallige baarzen en kleurrijk koraal op vakantie.

Lees meer...

Eerste testfoto's Sigma sd Quattro

De splinternieuwe Sigma sd Quattro is op de redactie gearriveerd. Natuurlijk zijn we meteen aan de slag gegaan met deze veelbelovende nieuwe camera. Hier zijn alvast de eerste testfoto's, die we vandaag met de sd Quattro gemaakt hebben. Een eerste test volgt snel.

Lees meer...

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper