Het belangrijkste cameranieuws van afgelopen week (#30 - 2016)

Het belangrijkste cameranieuws van afgelopen week (#30 - 2016)

Nadja Geskus 1206 0
Zoals iedere week geven we je een overzicht van de zaken die je op cameragebied moet weten. Dit kan hard nieuws zijn, maar ook reviews, achtergronden en andere informatie. Deze week waren er weer enkele interessante artikelen die je terugziet in dit overzicht.

Samyang introduceert 50mm f/1.4 met autofocus

Samyang introduceert vandaag het langverwachte eerste Samyang autofocus objectief voor Sony E mount mirrorless camera's met een Full-Frame sensor: de Samyang 50mm F1.4 AS IF UMC. Dit nieuwe 50mm is bedoeld voor fotografen die werken met de Sony E-vatting Full-Frame sensor camera’s uit de A7 serie. Deze introductie breidt het assortiment van Samyang foto objectieven uit van uitsluitend objectieven met handmatige scherpstelling naar autofocus objectieven.

Lees meer...

Mustsee: mechanische sluiter in slow motion

Als je een foto neemt met een dslr gebeuren er in de camera ontzettend veel dingen in een erg korte tijd. De jongens van het Youtube-kanaal The Slow Mo Guys laten met een filmpje in slow motion zien wát er dan precies gebeurt.

Lees meer...

Nikon introduceert de AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED

Gisteren publiceerden we over een gerucht, vandaag komt Nikon met de officiële aankondiging: Nikon introduceert de AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED en voegt hiermee een nieuw lid toe aan het assortiment lichtsterke FX-formaat f/1.4-objectieven met vast brandpunt.

Lees meer...

Update Photoshop CC 2015.5: Transformeer je gezicht

Update Photoshop CC 2015.5: Transformeer je gezicht

Adobe kwam recent met een nieuwe update voor Photoshop CC 2015.5. Dat betekende een aantal nieuwe functies, waaronder ‘Face-Aware Liquify’. Hiermee transformeer je gezichten in een handomdraai!

Lees meer...

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja