Het belangrijkste cameranieuws van afgelopen week (#27 - 2016)

Het belangrijkste cameranieuws van afgelopen week (#27 - 2016)

Nadja Geskus 346 0
Zoals iedere week geven we je een overzicht van de zaken die je op cameragebied moet weten. Dit kan hard nieuws zijn, maar ook reviews, achtergronden en andere informatie. Deze week waren er weer enkele interessante artikelen die je terugziet in dit overzicht.

Sigma

Firmwareupdate Sigma 150-600mm

Sigma heeft zojuist een firmwareupdate aangekondigd die problemen oplossen die kunnen voorkomen bij gebruik van de Nikon D500 en de 1.4x teleconvertor in combinatie met de contemporary- en sportversie van de 150-600mm supertelezoom.

Lees meer...

Foam Talent

Foam talenten 2016 geselecteerd

Foam, het fotografiemuseum in Amsterdam heeft zojuist de namen van de Foam Talents 2016 gepresenteerd. De 24 geselecteerde fotografen uit 16 landen worden gepubliceerd in het Foam Magazine en een selectie is in juli te bekijken op het Mercatorplein in Amsterdam.

Lees meer...

Fotograaf ontdekt 1200 rolletjes onontwikkelde film

Fotograaf ontdekt 1200 rolletjes onontwikkelde film

Levi Bettwieser bedacht The Rescued Film Project. Al jaren zoekt en vindt hij rolletjes ‘verloren en vergeten’ film. Maar de vondst waar hij laatst op stuitte was wel erg bijzonder. Hij ontdekte 1200 rolletjes onontwikkelde film in een tijdscapsule.

Lees meer...

Light L16

'Light' belooft revolutionaire camera

De Amerikaanse start-up 'Light' komt halverwege volgend jaar met een camera die het bedrijf zelf de camera van de toekomst noemt. Met een 28-150 mm optische zoom en een 52 megapixel sensor in het formaat van een iPhone, klinkt het in ieder geval als een veelbelovend project.

Lees meer...

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja