Helikopter vliegt rakelings over bruid

Helikopter vliegt rakelings over bruid

Jasper van Bladel 3100 0
Op trouwfoto’s zie je vaak een lieflijk meertje of een idyllisch kasteel als achtergrond. Een vliegende helikopter komt minder vaak voor. Fotograaf CM Leung tekende voor deze spannende plaat.

De helikopter was tijdens de shoot in de buurt voor een reddingsactie, de helikopterfoto was dus niet gepland. Zoals zo vaak zorgt improvisatie en toeval voor de leukste foto’s en deze is daar een mooi voorbeeld van.

De helikopter vliegt rakelings langs de bruid, al is volgens de piloot een veilige afstand bewaard. Waarschijnlijk zorgt het perspectief in de foto ervoor dat de helikopter zo vlakbij lijkt te vliegen.

De bruid blijft dapper staan als de machine over komt vliegen, al wordt ze meteen na het maken van de foto omver geblazen en vliegt de helft van haar jurk de lucht in. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, wordt weleens gezegd. Dat gaat in dit geval zeker op. De gemiddelde bruid zal het de fotograaf niet in dank afnemen als ze na de shoot haar jurk ergens uit een greppel moet vissen. Hoe het met het humeur van de betreffende bruid is gesteld, weten we helaas niet. 

Behind the scenes:

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper