HD-posters

Redactie 597 0
Wanneer ik aan een nieuwe camerabody toe ben, moet ik er toch aan geloven: de HD filmfunctie met 'YouTroeb' upload-sneltoets!

Ergens hard achteraan lopen doe ik niet meer, maar ik blijf wel bij. Voor mij zijn de nieuwe media te vaak een kakofonie van (slecht) beeld, geluid en taalgebruik. Zij voegen weinig toe aan 'mijn wereld'. Vaak is het schreeuwen om aandacht en excessen zijn er te over, maar dat is niets nieuws, die waren er vroeger ook al. Hebben deze nieuwe media een meerwaarde? Natuurlijk, het is maar door wie en hoe “hoog” de lat gelegd wordt en vooral, welke 'normen en waarden'  worden gehanteerd ('geen normen en waarden' is ook een 'norm en waarde').

"Voor mij zijn de nieuwe media te vaak een kakofonie van (slecht) beeld, geluid en taalgebruik."

Maar, wat hangt er bij jullie aan de wand? Rijen verouderde mobieltjes vol oude filmpjes en foto's, een Eco 3D HD HIFI LCD scherm met doorlopende film- en diashows van jullie verleden? Geldt voor jullie, 'ik laat zien waar ik bij wil horen' of misschien: 'ik ben wat ik laat zien' of...?

Aan mijn muren hangen mijn foto's, één op posterformaat en ook een heus schilderij. Ze laten  zien wat ik nog steeds wil worden, al ben ik sinds gisteren alweer een dagje ouder, net als jij.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie