Hawkesmill England lanceert nieuwe luxe cameratassen

Hawkesmill England lanceert nieuwe luxe cameratassen

Nadja Geskus 811 0
Afgelopen maandag lanceerde Hawkesmill England een nieuwe lijn van luxe, kleine cameratassen. De kleine cameratassen zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met spiegelloze camera's, of kleinere DSLR's met een aangesloten lens.

Hawkesmill England

De tassen zijn in verschillende stijlen gemaakt, van hoogwaardige materialen als: Schotse Harris Tweed en drivoudig-gelaagd waterdicht doek. Een dubbel D-ring sluiting systeem zorgt voor snelle toegang tot je spullen en zorgt er tegelijkertijd voor dat je spullen veilig blijven. De tas wordt geleverd met een uitneembaar inzetstuk en in de achterkant zit een huls voor geheugenkaarten, documenten etc.

Hawkesmill England lanceert nieuwe luxe cameratassen

Design

Momenteel zijn er vijf modellen verkrijgbaar:
- De klassieke all-black Bond Street
- De olijfkleurige Jermyn Street, met traditioneel Harris Tweed ontwerp
- De 18oz canvas Marlborough met Engels plantaardig gelooid leer
- De zwarte houtskool Harris Tweed flap Sloane Street
- De Regent Street, een Horween Chromexcel versie

Alle modellen van de nieuwe lijn hebben afmetingen van 25,4 x 20,3 x 12,7cm. Het gewicht varieert echter van 1.13kg tot 1.58kg.

Informatie

Alle modellen van de kleine draagtas zijn nu beschikbaar voor £ 329 (ongeveer $ 420). Het Regent Street model, die is gemaakt van leer, kost £ 469 (ongeveer $ 595). Alle tassen zijn handgemaakt in Engeland en worden geleverd met een levenslange garantie.

Hawkesmill England lanceert nieuwe luxe cameratassen

Voor meer informatie over Hawkesmill England’s handgemaakte tassen en accessoires, kun je terecht op de website van Hawkesmill England.

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja