Hasselblad lanceert videoplatform

charlottelipic 2408 0
Hasselblad heeft, na twee jaar plannen, een videoplatform gelanceerd. In samenwerking met fotografen over de hele wereld bieden ze nu video's aan over nieuws, training, educatie, productinformatie, events en mogelijkheden in de fotografie.

Hasselblad TV is gerealiseerd samen met partners als Epson, Broncolor en SanDisk. De directeur verkoop en marketing van Hasselblad, Chris Rusell-Fish, laat weten niet te willen concurreren met YouTube. Zijn doel is het creëren van een plek die Hasselblad enthousiastelingen kunnen bezoeken om meer te leren over hun systemen, waarbij ze adviezen en tips kunnen opdoen en delen.

Internationaal

Hasselblad TV is beschikbaar in diverse talen. Ze zijn momenteel bezig met het opzetten van het videoplatform voor Verenigde Staten, Canada, Azië en Europa. Later zal Hasselblad TV ook in andere talen beschikbaar komen.

Hasselblad roept fotografen op om mee te denken en video's te posten. Hasselblad TV biedt ruimte aan alle soorten fotografen, van studenten in opleiding tot doorgewinterde professionals. 

Bereikbaarheid

Via PC, Mac, iPhones en iPads is het kanaal te bezoeken. Je kunt Hasselblad TV bekijken via htv.hasselblad.com.

Hasselblad TV