Hasselblad geeft veertig procent korting op H5D-50

Hasselblad geeft veertig procent korting op H5D-50

Mark Moed 1436 1
Ook vakfotografen houden van korting. Hasselblad begrijpt dat en geeft zomaar veertig procent korting op de H5D-50C.

Hasselblad, de fabrikant van professionele middenformaat camera's, heeft een leuke actie voor de feestdagen bedacht. Het bedrijf geeft maar liefst 40 % korting op de H5D-50C.

Topmodel Hasselblad H5D-50C

De H5D-50C is het vlaggenschip van Hasselblad. De camera beschikt over een CMOS sensor met 50 miljoen pixels, sluitertijden van 34 minuten tot 1/8000s en een onovertroffen dynamisch bereik van maar liefst 14 stops. De camera kost inclusief de 40% korting € 12.500,- en als je wifi wilt kost dat 400 euro extra. Prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Hasselblad H5D-50C onder de kerstboom?

Hoewel we niet geloven dat de afgeprijsde Hasselblad het ultieme kerstkado voor de gemiddelde vrijetijdsfotograaf zal zijn, is dit toch een mooie aanbieding voor de professional. Hasselblad zelf noemt het in ieder geval de 'de camera aanbieding van het decennium.'

Hasselblad dealers

Hasselblad heeft verschillende dealers in Nederland, zoals Nivo Schweitzer in Amsterdam, Cameranu.nl in Urk, Calumet Photographic in Amsterdam en Rotterdam en Foto Henny Hoogeveen in Lisse.

Meer Hasselblad nieuws vind je hier.

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark

afbeelding van RHBoks

Het is een mooi gebaar van Hasselblad zeker als je bedenkt dat de Leica SL met 24-90 minimaal 14500 gaat kosten. en dan heb je slechts een stuk gereedschap met 24mp en 24x36 sensor.
De Hasselblad is natuurlijk wel een MF camera maar begeeft zich qua prijs tegenover de high end 24x36 camera's. De keuze is aan de vakman/vrouw wat de wensen zijn voor een stuk gereedschap.