Hans Aarsman maakt theaterdebuut

Redactie 1296 0
Schrijver en fotojournalist Hans Aarsman maakt voor het Amsterdamse theater De Kleine Komedie zijn eerste theaterprogramma, onder de naam 'De Aarsman Projectie'. Het programma is geïnspireerd op zijn rubriek in de Volkskrant.

Wekelijks schrijft Aarsman een column voor de Volkskrant. Hierin bespreekt hij een opmerkelijke foto en wil zo de lezers op een andere manier naar het beeld leren kijken. In de 'Aarsman Projectie' voert de fotograaf dit leerproces door en wil zijn mening en gevoel over foto's delen met het publiek.

'Een bijzondere en geestige avond die het midden houdt tussen een lezing en conference. Met als leidraad de foto's waarmee hij ons langs een nieuwe wereld voert. Een wereld die we allang zouden kunnen kennen, als we eens wat beter om ons heen zouden kijken', aldus een toelichting van De Kleine Komedie. Wie er naar toe wil moet nog wel even geduld hebben, de voorstellingen zullen op 13, 14 en 15 februari 2012 plaatsvinden.

Onderstaande video is een presentatie in het Engels die Aarsman gaf op innovatieconferentie Tedx. De voorstelling in De Kleine Komedie is uiteraard in het Nederlands.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie