Leuk objectief van een eigenwijs merk

Hands-on op photokina: Lensbaby Twist

Redactie DIGIFO... 1825 0
Op photokina zijn ontzettend veel objectieven te proberen. De ene is nog groter dan de andere en allemaal zijn ze uniek. Er is alleen maar een merk dat echt anders is. Wij gingen langs bij de stand van Lensbaby.

Op de stand van Lensbaby kregen wij de kans om eens goed de Twist aan de tand te voelen. Dit bijzondere objectief heeft de bijzondere mogelijkheid om de achtergrond te verdraaien, waardoor je een leuke en originele bokeh krijgt. Het objectief heeft een vast brandpuntsafstand van 60mmLensbaby Twist

Eerste indruk Lensbaby Twist

Het objectief voelt al direct zeer exclusief aan. De behuizing voelt stevig, ziet er mooi afgewerkt uit en oogt bijna antiek. Het objectief heeft geen autofocus, maar scherpstellen gaat met een mooi verloop waardoor het niet moeilijk is om een scherpe foto te maken. De foto’s die het objectief maakt zijn erg leuk en hebben een originele uitstraling. Als je bedenkt dat dit objectief nog geen € 300,- kost, verbaas je je er bijna over dat je ze niet overal voorbij ziet komen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Lensbaby of van Importeur Transcontinenta.

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie