Hahnemuhle introduceert Ultra Smooth en Baryta fotopapier

Redactie 559 0
Hahnemuhle, fabrikant van kwalitatief hoogwaardig inktjet fotopapier, kondigt twee nieuwe variaties aan in de Photo Rag-serie. Het zuurvrije fotopapier (100% katoen) is bedoeld voor afdrukken van

Het nieuwe Photo Rag® Ultra Smooth 305 grams Fine Art papier, is voorzien van een matte zijde-afwerking. Het papier heeft een extra glad oppervlak en daardoor minder textuur en een feller witpunt dan de andere papieren in de Photo Rag serie. Subtiele nuances in kleur en contrast, ook in de diepste schaduwen kunnen probleemloos gereproduceerd worden volgens de fabrikant.

Photo Rag® Baryta is een 315 grams Fine Art papier met zeer hoog glossy gehalte. Het combineert de voordelen van puur katoen met het traditionele barietpapier wat veel in het analoge tijdperk gebruikt werd. De fijn gestructureerde coating bevat bariumsulfaat, wat het papier een unieke uitstraling geeft. Het papier is met name bedoeld voor zwart-wit afdrukken, maar is ook geschikt voor kleur.

De nieuwe papieren zijn verkrijgbaar in pakken van 20 vellen, in A4 tot A2 formaat. Of per rol van 12 meter lang, tot 64-inch breed.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie