Onderscheiding voor 'The Parallel State'

Guy Martin wint Viewbook Visual Storytelling Grant 2016

Redactie DIGIFO... 499 0
Viewbook heeft zojuist de winnaar bekendgemaakt van de Viewbook Visual Storytelling Grant 2016. Deze wedstrijd is meer dan alleen een fotowedstrijd en richt zich vooral op de manier waarop de fotograaf zijn verhaal vertelt. Door slim gebruik te maken van traditionele- en online media heeft Guy Martin de felbegeerde prijs in de wacht weten te slepen.

Guy Martin is een Britse fotograaf die enkele jaren geleden is verhuisd naar Istanboel, om daar de subtiele verandering van de Turkse nationaliteit vast te leggen. Martin is al een aantal jaar bezig met dit project, genaamd The Parallel State', en de beelden die Martin hierover maakt zijn te zien op traditionele wijze, zoals in magazines en tentoonstellingen, en worden door Martin getoond via internet en mobiele apps.Guy Martin wint Viewbook Visual Storytelling Grant 2016Lees ook: Viewbook Visual Storytelling Grant 2016

Viewbook Visual Storytelling Grant

De Viewbook Visual Storytelling Grant is in het leven geroepen om fotografen te stimuleren om hun werk op creatieve wijze aan te bieden aan een breder publiek. Het uiteindelijke doel van Viewbook is het ondersteunen van visuele projecten waardoor mensen een andere kijk op de wereld krijgen.

Guy Martin ontvangt met deze onderscheiding maximaal $ 5.000,-, om tot 50 procent van zijn project te financieren.

Kijk voor meer informatie op de website van Viewbook.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie