Slimme stabilisatie voor dslr

Gudsen introduceert geavanceerd stabilisatiesysteem

Redactie DIGIFO... 610 0
Het Chinese merk Gudsen heeft een nieuw camerastabilisatiesysteem ontwikkeld voor fotocamera's. De Gudsen Moza Air is een drie-assig stabilisatiesysteem dat camera's tot 2.5 kilo kan dragen en de camera van een afstand kan draaien.

Het nieuwe stabilisatiesysteem van Gudsen is te gebruiken met een draadloze afstandsbediening waarmee je de camera uiterst precies kan bewegen en soepel kan laten draaien om interessante video's te creëren. Ook is het mogelijk de Moza Air te besturen met een app en hiermee wordt het ook mogelijk om een timelapse-modus te gebruiken waarmee je de camera met een bepaald interval kleine stukjes laat bewegen.

De Gudsen Moza Air weegt slechts 1.1 kilo, biedt 360 graden stabilisatie en is makkelijk te veranderen voor het gebruik met één of twee handen.

Lees ook: ZeroTech komt met 4k Actioncam met ingebouwde gimbal

Gudsen

Gudsen in een Chinees bedrijf dat zich richt op het produceren van innovatieve en betaalbare producten waarmee het voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet worden om in de wereld van video te stappen.

Momenteel is het nog heel lastig om de producten van Gudsen te vinden in Nederland, maar het bedrijf is druk bezig met het zoeken naar importeurs, dus het blijft de moeite om dit bedrijf in de gaten te houden.

Kijk voor meer informatie op de website van Gudsen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie