Grote update voor de Prisma-app

Grote update voor de Prisma-app

Nadja Geskus 977 0
De app Prisma heeft recent een flinke update gekregen. Deze nieuwe update maakt het onder andere mogelijk om foto’s die in de buurt zijn gemaakt te bekijken. Maar er zit nog een leuke twist aan!

Prisma

De app Prisma werd in korte tijd vrij populair, omdat je jouw foto’s een bewerking kon geven die geïnspireerd was op grote kunstenaars. Zo worden jouw foto’s in een handomdraai ook een echt kunstwerk! En recent heeft Prisma een nieuwe update gekregen. Het belangrijkste onderdeel is een nieuwe feed, waar foto’s in staan die in je buurt gemaakt zijn.

Lees ook: Review: Prisma app

Grote update voor de Prisma-app

Update

Hoe meer likes een foto krijgt, hoe groter het bereik is, kortom hoe meer mensen de foto zullen zien. Je krijgt dus een selectie van foto’s te zien die in jouw buurt zijn gemaakt én foto’s van iets verder weg die de beste rating hebben. Daarnaast krijg je ook nog de mogelijkheidom de verhoudingen van de foto aan te passen. Je zit dus niet meer vast aan vierkante afbeeldingen! Ook de resolutie is vergroot. De nieuwste versie van Prisma is gratis te downloaden via de App Store voor iOS en Android.

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja