DxO ONE nu nog mobieler

Grote update en extra accessoires voor de DxO ONE

Redactie DIGIFO... 1086 0
DxO heeft onlangs de eerste grote update voor de DxO ONE camera uitgebracht. Met deze update krijgen gebruikers talloze nieuwe functies en mogelijkheden tot hun beschikking. Ook heeft het bedrijf laten weten binnenkort met een aantal handige nieuwe accessoires op de markt te komen.

Eén van de belangrijkste nieuwe functies die door de update mogelijk is, is het draadloos verbinden van je DxO ONE camera met je iPhone. Dit kan door gebruik te maken van een bestaand netwerk en moet ter zijner tijd ook kunnen van de Wi-Fi direct in de camera. Hierdoor kan je de camera los van de iPhone gebruiken waardoor je veel meer flexibiliteit krijgt en makkelijker foto's vanuit een bijzonder perspectief. 

Ook is je DxO ONE camera na de update volledig compatibel met iOS 10. Het is wel belangrijk dat je eerst de update op je camera uitvoert voordat je je iPhone of iPad update. DxO ONELees ook: Preview: DxO ONE - cameramodule met 1-inchsensor voor iPhone

Beter gebruik onderwater

De DxO ONE is na het uitvoeren van de update een stuk beter te gebruiken in de onderwaterbehuizing. Je hebt niet alleen meer controle over je camera doordat je deze nu op afstand kan besturen, maar de camera voert ook automatisch een blauwzweemcorrectie uit, waardoor je realistischere kleuren krijgt als je de camera gebruikt in de behuizing. Deze kleurcorrectie is te vergelijken met de functie in de DxO Optics Pro 11 raw software.

Verder heeft de DxO ONE een nieuwe AF-OD functie waarbij het mogelijk is om het AF alleen bij touch te activeren. Dit zorgt voor een langere accuduur.

DxO ONE accessoires

Ook komt het bedrijf met een aantal accessoires die ervoor zorgen dat de camera een stuk breder inzetbaar is en de professionaliteit verhoogt. Zo komt DxO met een aantal felgekleurde Outdoor Shells die de camera van extra stevigheid voorzien en het mogelijk maken de DxO ONE te gebruiken tot 45 meter onderwater.  Ook komt er een handige Stand waarmee je snel de camera kan neerzetten of kan bevestigen op een statief, een adapterring die de DxO ONE geschikt maakt voor het gebruik van filters en extra objectieven en komt er een minuscule Zip Case voor extra bescherming voor dagelijks gebruik.DxO ONE

De update is nu al gratis te downloaden en de accessoires zijn eind deze maand beschikbaar.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van DxO of importeur transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie