Gratis workshop bij aankoop Olympus PEN E-PL2

Julian 1139 0
Koop je nu een Olympus PEN E-PL2, dan krijg je een gratis workshop in Dierenpark Amersfoort t.w.v. 150 euro cadeau. Samen met natuurfotograaf Alexander Koenders en personeel van Olympus leer je in een dag alles uit de camera te halen.

In de workshop krijg je uitleg over zowel de algemene instelmogelijkheden van de camera, zoals diafragma, sluitertijden, scherpstellen etc., als het bepalen van compositie. Ook zal Olympus een aantal specifieke onderdelen van de PEN E-PL2 uitlichten, zodat je nog meer uit je camera kan halen.


Praktijk

Vervolgens krijg je de mogelijkheid in het park de opgedane kennis uit te proberen, onder begeleiding van professioneel natuurfotograaf Alexander Koenders. Het personeel van Olympus loopt ook mee, om je te voorzien van diverse accessoires die je ter plekke uit kan testen. Koffie, thee, lunch en parkentree zijn inbegrepen.

Actievoorwaarden

De aanbieding geldt bij aankoop van een PEN E-PL2 14-42mm kit, 14-150mm kit of de dubbelzoomkit tussen 1 februari en 15 mei 2011. Kijk voor de volledige voorwaarden en het actieformulier op olympus.nl/promoties.