Gratis workflow-evenement 20-23 oktober

Julian 557 0
Van 20 tot en met 23 oktober organiseert Electronics for Imaging het eerste ImageFlow Event. Tijdens deze dagen wordt de gehele workflow van fotografie tot print behandeld. Deelname is gratis na registratie.

Het evenement wordt georganiseerd door EFI in combinatie met Nikon, Apple, Epson, Eizo, Tecco Papers en Xerox. Nikon demonstreert met Calumet het maken van foto’s met de Nikon D3x op een table-top opstelling. Met die foto’s gaan de experts van Apple met Aperture aan de slag om te laten zien hoe je grote aantallen foto’s snel verwerkt.

Vervolgens worden de foto’s geprint vanuit Aperture. Er is keuze uit een aantal verschillende afdruktechnieken. Deze worden getoond op een Xerox Digital Color Press 700 en een Epson 9800. Tot slot word de EFI Rastek printer behandeld, die op verschillende rigide materialen zoals kunststof, metaal, glas en film kan afdrukken.

Het evenement vindt plaats op het Europees hoofdkantoor van EFI te Schiphol-Rijk. Het programma wordt elke dag herhaald en duurt van 9.00 tot 17.00. De toegang is gratis maar aanmelden is noodzakelijk. Per dag kunnen maximaal 60 personen deelnemen.