Gratis webcast: filmen met je dslr

Redactie 1867 0
Filmen met je dslr, het wordt steeds populairder. Filmmaker Gale Tattersall deelt zijn kennis hierover in een onlineworkshop. Zeg al je afspraken voor het komende weekend maar af, dan weet je na 8, 9 en 10 juli alles over het filmen met de Canon 5D Mark II.

Gale Tattersall filmden verschillende bekende series en films zoals CSI Las Vegas, The Addams Family en The Commitments. Door de laatste aflevering van de tv-serie House te filmen met een Canon 5D Mark II bracht hij de mogelijkheden van de hddslr onder de aandacht.

Webcast

Volgens Tattersall heb je geen dure apparatuur meer nodig om professionele filmopnamen te maken. En om dit te laten zien deelt hij nu wereldwijd zijn kennis door het komende weekend een webcast over filmen met een hddslr te geven. Hierin zal hij aandacht besteden aan onder andere de mogelijkheden en lichtinstellingen voor het filmen met een Canon EOS 5D Mark II.

De onlineworkshop duurt drie dagen en is te volgen via een webcast. Live meekijken is gratis, maar daarvoor moet je je wel registeren. De workshop op een ander moment bekijken of downloaden kost als je vooraf betaalt 99 dollar, als je achteraf afrekent betaal je 149 dollar.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie