Gratis VF-4 elektronische zoeker bij aanschaf Olympus PEN E-P5

Julian 1944 0
Koop je voor 31 december 2013 een Olympus PEN E-P5 body of kit, dan krijg je gratis de VF-4. Deze elektronische zoeker beschikt over 2,36 miljoen beeldpunten en toont een beeld dat qua grootte vergelijkbaar is met fullframe-dslr's.

Met de PEN E-P5 zette Olympus een krachtige compacte systeemcamera neer. De techniek is grotendeels afkomstig uit de OM-D E-M5, maar ten opzichte van dat model heeft de E-P5 een aantal verbeteringen in huis. Zo bedraagt de maximale sluitertijd 1/8000e seconde, beschikt de PEN over wifi en Super Spot AF en kun je de iso-waarde instellen op 'low' (iso 100 equivalent).

Het grote verschil is het uiterlijk; bij de PEN ontbreekt een ingebouwde zoeker. Desondanks kreeg de Olympus PEN E-P5 een hoger prijskaartje dan de OM-D E-M5, die wel over een zoeker beschikt. De adviesprijs van 999 euro vonden we bij gebrek aan evf dan ook erg hoog.

Olympus Nederland komt nu echter met een aantrekkelijke actie. Koop je voor 31 december 2013 de PEN E-P5 (body of kit), dan krijg je gratis de VF-4 elektronische zoeker. Deze is vergelijkbaar met de uitstekende zoeker uit de OM-D E-M1, beschikt over 2,36 miljoen beeldpunten en toont een zeer groot beeld.

Dat maakt de E-P5 nu een aantrekkelijke keuze. De camera is nog steeds duurder dan de OM-D E-M5, maar de VF-4-zoeker is zichtbaar beter dan de evf in dat model. Kijk voor alle informatie en de actievoorwaarden op www.olympus.nl/promotions.

Olympus PEN E-P5 + VF-4