Gratis sensor cleaning op Calumet najaarsbeurs 13 september

Redactie 934 0
Zaterdag 13 september organiseert CalumetPhoto in samenwerking met een flink aantal leveranciers een dag vol informatie, demonstraties, workshops en als je er op tijd bij bent kun je gratis je sensor laten reinigen.

Workshops & demonstraties
Op de dag is een gratis 1-uurworkshop Photoshop of Lightroom 2 te volgen. Wout de Jong, een van de trainers van Calumet laat je o.a. zien wat de beste methode voor rawontwikkeling is en hoe je slim je beeldbestanden kunt archiveren. Ook krijg je meer informatie over het (betaalde) trainingsaanbod van Calumet het komende najaar. 
Heb je altijd al willen weten hoe je een goed portret maakt, probeer dan een workshop portret- en modelfotografie. Bert Meelberg richt twee studio’s voor portretfotografie in. Bert, die regelmatig workshops voor de klanten van Calumet verzorgt, laat je zien dat je zelfs met één enkele studioflitser en een reflectiescherm al veel mooiere foto’s kunt maken dan met een flitser op of in je camera. Hij vertelt je en laat je zien welke studioflitsers en reflectoren het meest geschikt zijn voor portret- en modelfotografie. Er is gelegenheid om zelf een paar foto’s te maken. Dus neem je camera mee!

Gratis Sensor Cleaning
Iedereen krijgt vroeg of laat wel een stofje of vuiltje op z’n sensor. Tijdens de najaarsbeurs maakt Calumet gratis je beeldsensor schoon. Ook is een specialist van Visible Dust aanwezig om uitleg te geven over hoe je een sensor kunt reinigen. Bovendien zijn er technische mensen van zowel Canon als Nikon aanwezig om gratis een ‘check & clean’ van je professionele D-SLR te doen. (Het kan zijn dat je even moet wachten voordat je camera aan de beurt is. In verband daarmee verzoekt Calumet je camera niet later dan 15.00 uur aan te leveren).

Digitaal Middenformaat
In de huurstudio vertellen experts je alle ins en outs over digitale achterwanden en complete middenformaatsystemen. Samen met een collega-fotograaf kun je de werkwijze van een Hasselblad en/of Leaf systeem uitproberen. Compleet vanaf de shoot tot en met het eindresultaat.

De najaarsbeurs vind plaats op zaterdag 13 september van 10 tot 16 uur in Amsterdam. Meer informatie en een routebeschrijving vindt je op calumetphoto.nl

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie