Gratis onOne Perfect Effect 4 Premium Edition bij Datacolor Spyder4ELITE

Julian 1700 0
Koop je tussen 18 juni en 18 september 2013 een Datacolor Spyder4ELITE, dan krijg je daar gratis het pakket Perfect Effect 4 Premium van onOne Software bij. Met deze bewerkingssoftware kun je eenvoudig je foto's voorzien van een andere look.

Wie serieus bezig is met fotografie, doet er goed aan om zijn of haar monitor regelmatig te kaliberen. De Spyder4ELITE is het meest geavanceerde kalibratiegereedschap van Datacolor. Schaf je deze 'kalibratiespin' aan tussen 18 juni en 18 september 2013, dan heb je recht op het softwarepakket Perfect Effect 4 Premium van onOne Software.

Je kunt dit pakket gebruiken als plug-in in Adobe Photoshop (Elements), Lightroom of Apple Aperture, maar ook als zelfstandige tool. Het effectenpakket kost je normaalgesproken 100 dollar.

Na aanschaf van je Spyder4ELITE dien je het apparaat te activeren, doe je dat voor uiterlijk 18 oktober 2013 dan krijg je een downloadcode toegestuurd. Importeur Transcontinenta hanteert een adviesprijs van 208,99 euro voor de Datacolor Spyder4Elite.

Spyder4Elite