Gratis Nikon- en Canon-cursussen voor professionals

Redactie 771 0
Fimex Professional is een 'full service' groothandel voor vakfotografen, waar je niet alleen een nieuwe professionele camera koopt, maar ook kennis opdoet. In de vorm van gratis workshops bijvoorbeeld.

Tot de klantenkring van Fimex, met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Purmerend, behoren vakfotografen, reclamebureaus, persbureaus, overheids- medische- en educatieve instellingen en (grote) bedrijven met een eigen fotostudio. Fimex levert louter aan deze professionele doelgroep, dus niet aan consumenten.

Fimex Professional is gaandeweg uitgegroeid van een groothandel tot een full service-leverancier van alle relevante producten voor de vakfotografie. Van analoog tot digitaal, van opname tot beeldbewerking, van (Apple) computers tot 'large format' printers.

Workshops, cursussen
Het blijft niet bij spullen verkopen alleen. In de demonstratieruimtes van Fimex worden regelmatig ook (gratis) workshops en cursussen georganiseerd. De onderstaande workshops staan binnenkort op stapel. Inschrijven gaat heel eenvoudig via een mail naar organisator k.kessing(at)fimex.nl.

> Nikon Pro Demo Workshop: 20 September
In samenwerking met Nikon, organiseert Camex-Vak Eindhoven een speciale Nikon-dag voor professionele fotografen. Op 20 september zal Nikon-specialist Roeland Koene de innovaties van de nieuwste Nikon-camera's en accessoires bespreken. En dan specifiek de nieuwe features die belangrijk zijn voor de hedendaagse professionele fotograaf. Koene zal ook de Nikon D3 en D300 demonstreren.
De Nikon Pro Demodag is bedoeld voor fotografen die met Nikon-camera werken (of willen gaan werken) en is de gehele dag vrij toegankelijk vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur in de aparte demoruimte van Camex, Hooghuisstraat 29, Eindhoven. Graag wel vooraf aanmelden voor deze dag.
  
> Canon Pro-Demo Workshop 26 Oktober
Op bovengenoemde datum verzorgt Fimex Amsterdam, in samenwerking met Canon, een workshop voor professionele fotografen die met Canon-apparatuur werken (of willen gaan werken). Deze workshop zal een dagdeel beslaan en verzorgd worden door een 'Canon Professional-specialist' die de innovaties van Canon-producten laat zien, voor zover belangrijk voor de hedendaagse professionele fotograaf. Ook hier graag vooraf aanmelden voor deze dag.

Vol is vol
Voor beide workshops geldt: deelname is gratis, maar: vol is vol

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie