Gratis met CameraNU.nl fotograferen in het Dolfinarium

sanne 2728 4
Springende dolfijnen fotograferen is niet alleen leuk, maar ook een hele uitdaging. CameraNU.nl geeft je de kans om gratis het Dolfinarium te bezoeken en met een scala aan apparatuur onder en boven water dolfijnen te fotograferen en filmen.

Springende dolfijnen goed op de foto krijgen vereist vaardigheid en juiste apparatuur. Voor de eerste vereiste ben je zelf verantwoordelijk, voor de keuze uit goed apparatuur helpt CameraNU.nl je opweg. Op 19 en 20 mei staat er namelijk een stand van CameraNU.nl op het terrein van het Dolfinarium met diverse demo-opstellingen waar je zelf producten kunt uittesten. Je kunt op deze dagen verschillende cameramerken en  -types proberen en zelf kijken welk apparatuur jou het beste ligt. Bovendien kun je ook diverse telezoomobjectieven testen.

Gratis toegang

Wil je gratis toegang krijgen tot het Dolfinarium op de dagen dat CameraNU.nl aanwezig is. Koop dan tot en met 13 mei een geselecteerd actieproduct en ontvang een gratis entreekaart.

Dolfinarium-actie

Locaties

Bij Restaurant De Andersom is het CameraNU.nl servicepunt te vinden, waar inlichtingen over CameraNU.nl zelf en het assortiment zijn te verkrijgen. Bij de Stoere Stellerstek kun je diverse videocamera's en compactcamera's testen en bij het Noordzeegebied en Roggenrif kunt je, en dit is heel bijzonder, onderwater fotograferen en filmen met waterdichte foto- en videocamera's.

CameraNU.nl

afbeelding van sanne

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Pro. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne

afbeelding van Bert-Jan

Na Orka Morgan is dolfijn exploitatiepark niet echt een plek om naar toe te gaan. Best wel foute actie dus

afbeelding van BertHermans

NIET ZO ZEUREN...

afbeelding van Anoniem

Gratis bestaat niet, goed lezen.

afbeelding van De Taalpurist

"bij het Noordzeegebied en Roggenrif kunt je"
kun je

"proberen en zelf kijken welk apparatuur"
welke (voor mijn gevoel. Als het anders is, hoor ik het graag)

De Taalpurist