LinkedIn Week of Learning

Gratis LinkedIn cursussen tijdens ‘Week of Learning’

Fabienne Keijzer 1066 0
Je kunt deze week gratis cursussen volgen via LinkedIn. De netwerkwebsite biedt LinkedIn Learning aan waar je kunt kiezen uit een breed scala aan cursussen, zo zijn er ook talloze fotografie-cursussen te vinden. Een mooie kans om je kennis bij te spijkeren dus!

LinkedIn Week of Learning 

Van 24 tot en met 30 oktober kun je via LinkedIn geheel gratis cursussen volgen. Deze cursussen zijn onderdeel van LinkedIn’s ‘Week of Learning’. De netwerkwebsite biedt enorm veel uiteenlopende cursussen aan, er is voor ieder onderwerp wel een te vinden. Fstoppers zette de meest interessante fotografiecursussen voor je op een rijtje.
LinkedIn Learning

Become a Portrait Photographer: Leer essentiele technieken op het gebied van belichting en positionering, speciaal voor de portretfotograaf. Deze cursus duurt tien uur in totaal en bestaat uit tien losse lessen.

The Creative Spark: Lauren Lemon, creative portrait photographerDeze cursus is meer een inspiratievideo. Hij duurt dan ook maar zes minuten. In de korte video deelt Lauren haar ervaringen en werkwijze als portretfotografe.

Become a Photo Retoucher: Deze zestien uur durende cursus gaat in op de high-end technieken van het retoucheren. Leer hoe je foto’s op natuurlijke wijze kunt retoucheren in Photoshop en Lightroom. De cursus bestaat uit twaalf lessen.

Portrait Project: Retouching a Studio Portrait: Fotograaf Chris Orwig leert je in deze cursus hoe je studio portretten kunt nabewerken. Studio portretten worden meestal gemaakt onder de beste omstandigheden, goed licht, haar en make-up, styling, maar je kunt nog zoveel meer doen in de nabewerking. Hij gebruikt hiervoor Camera Raw en Photoshop. Deze cursus duurt een uur en twintig minuten.

Je kunt ook zelf op zoek gaan naar cursussen. Dit kun je doen door een aantal zoektermen in te toetsen. Op basis van je LinkedIn-profiel kiest de netwerkwebsite al passende cursussen voor je uit. Kijk voor meer informatie over de Week of Learning op LinkedIn.com/learning.

LinkedIn Learning

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne