Gratis lezing Zilveren Camera winnaar op 5 februari

Julian 819 0
Evert-Jan Daniels is de winnaar van de Zilveren Camera 2010. Kamera Express organiseert zaterdag 5 februari een gratis lezing waarin de winnende fotograaf uitgebreid ingaat op zijn werk.

Zaterdag kan je om elf uur 's ochtends terecht bij de Kamera Express SuperStore Rotterdam voor de gratis lezing. Aanmelden is niet nodig. Tijdens de lezing zal Evert-Jan Daniels zijn series 'Het jaar van Rutte', 'Emotie in Afghanistan' en 'Expressie in de sport' bespreken.

Zilveren Camera 2010

Evert-Jan Daniels won de Zilveren Camera 2010 met zijn foto van Geert Wilders, Mark Rutte en Maxime Verhagen op het Binnenhof. Daniels maakte de foto vlak nadat het minderheidskabinet met gedoogsteun van de PVV gevormd werd.

Volgens de jury geeft de foto op heldere wijze weer 'dat de partijleiders er zin in hebben'. De haast straalt van de foto af. 'Haast die Daniels op het juiste moment vastlegde', aldus het juryoordeel.

Ze zijn eruit: 111 dagen na de verkiezingen hebben de leiders van VVD, CDA en PVV een ‘historisch besluit’ (aldus Geert Wilders) genomen om een minderheidskabinet te vormen. Foto © Evert-Jan Daniels