Gratis Leica Visoflex en Masterclass bij aanschaf Leica T-systeem

Julian 1663 0
Leica bestaat honderd jaar. Wie jarig is trakteert! De Nederlandse Leica-importeur Transcontinenta organiseert op eigen initiatief de 'Leica T Camera Systeem Traktatie'. Bij aanschaf van een Leica T en objectief ontvang je een Visoflex EVF en een Masterclass ter waarde van 750 euro.

Koop je tussen 28 november 2015 en 28 februari 2015 een Leica T inclusief objectief, dan trakteert Transcontinenta je op een gratis Leica Visoflex elektronische zoeker met ingebouwde gps en een Masterclass, ter waarde van 750 euro. De traktatie geldt exclusief voor Nederland via de geselecteerde Leica T Camera Systeem dealers.

Leica T Traktatie

Leica Visoflex

De Leica Visoflex is een elektronische zoeker met hoge resolutie van 2,36 miljoen beeldpunten, voorzien van dioptriecorrectie van -3 tot +3 en een rubberen oculair voor meer comfort. De Visoflex is negentig graden te kantelen, zodat je ook van bovenaf in de zoeker kunt kijken. Bovendien beschikt de Leica Visoflex over een ingebouwde gps, waarmee gemaakte foto's voorzien worden van locatiecoördinaten.

Leica Visoflex EVF

Leica T Camera Systeem Masterclass

Met deze exclusieve eendaagse Masterclass haal je het maximale uit je Leica T. In theorie- en praktijksessies maak je kennis met Leica-fotografie, de unieke Leica T-features, het gebruik van Adobe Lightroom, conversie naar zwart-wit, het maken van video's en de creatieve mogelijkheden van handmatig scherp te stellen Leica M-objectieven. De Masterclass wordt gegeven op een unieke locatie in Nederland door de experts van Leica.

Leica Testdrive

Wil je het Leica T-systeem in de praktijk uitproberen? Meld je dan aan voor de Leica Test Drive. Tot en met 31 januari 2015 kun je via de deelnemende Leica-dealers de Leica T een aantal dagen gratis uitproberen. Kijk voor meer informatie op www.leicatestdrive.nl.

Leica T Camera Systeem Traktatie - Details

  • De Leica T Camera Systeem Traktatie loopt van 28 november 2014 t/m 28 februari 2015.
  • Na aanmelding ontvangt de deelnemer aan de Masterclass een persoonlijk schrijven en zodra de locatie en data definitief zijn de mogelijkheid om hieruit een keuze te maken.
  • De Leica T Masterclasses zullen in 2015 gegeven worden op een locatie in midden Nederland.