Gratis fotoprints met Flag

Gratis fotoprints met Flag

Redactie DIGIFO... 1475 1
Foto komen vaak toch het beste tot hun recht als echte afdruk. Als je echter veel foto's wil afdrukken op hoge kwaliteit, kan dat een dure grap worden. Niet met Flag. Dit Amerikaanse bedrijf drukt tot 20 foto's per maand voor je af. Helemaal gratis.

Om dit te kunnen bekostigen maakt Flag gebruik van de lege achterkant op de afdrukken. Deze lege ruimte verkoopt het bedrijf aan adverteerders die er een passende reclame op afdrukken. Momenteel kunnen de duizenden mensen die gebruik maken van de dienst tot 20 foto's per maand, gratis af laten drukken. Ook is het mogelijk om je foto's een wit- of sierrand mee te geven, eventueel tegen een kleine kostprijs.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Flag zeer hoog in het vaandel. Het bedrijf claimt dan ook de meest geavanceerde printers ter wereld te hebben. Het bedrijf claimt dat hun afdrukken tot acht keer beter zijn dan de meeste standaardprints en dat hun afdrukken tot 300 jaar meegaan zonder te vervagen.

 

Lees ook: Nieuwe 'slimme' intervallometer op Kickstarter

 

2 x Kickstarter voor Flag

In 2014 bracht Flag hun concept al eens op kickstarter en binnen een paar dagen was de maximale capaciteit al bereikt. Duizenden mensen genieten nu maandelijks van hun mooiste foto's, maar voor Flag is dit niet genoeg. Het bedrijf wil elke maand miljoenen foto's kunnen afdrukken en daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Daarom is het bedrijf een kickstarterproject begonnen om hun capaciteit uit te breiden.

Voor meer informatie over Flag kun je kijken op hun website. Wil je Flag direct helpen om door te groeien, dan kom je via deze link direct bij hun Kickstarterpagina.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Robert L.

Je vergeet iets belangrijks te vermelden: buiten de VS betaal je verzendkosten. (De hoogte hiervan kan ik echter niet vinden.) Desalniettemin een leuke ontwikkeling.