Gratis digital imaging e-seminars van Adobe

Redactie 468 0
Adobe organiseert binnenkort een aantal e-seminars over digitale beeldbewerking. Deze sessies verzorgt door professionele Adobe trainers kunnen via internet - na registratie - gratis bekeken worden.

Er staan vier e-seminars in de planning, waarin onderstaande onderwerpen behandeld zullen worden.

Aan de slag met Photoshop Lightroom
31 maart, 16:00 - 16:45
Adobe Photoshop Lightroom biedt één eenvoudige toepassing voor het beheren, aanpassen en presenteren van grote aantallen digitale foto's. In deze sessie toont Adobe hoe Photoshop Lightroom de fotografie workflow kan vereenvoudigen. Zaken als werken met de organizer, batch verwerking en het aanmaken van (print) templates komen aan de orde.

Kennismaking Adobe Photoshop Lightroom 
2 april, 16:00 - 16:45
In deze sessie maak je kennis met de basis van Lightroom en tonen de Adobe trainers je de verschillende modules waar Lightroom uit is opgebouwd.

Vernieuwingen binnen Photoshop CS3 voor fotografen
7 april, 16:00 - 16:45
In deze sessie demonstreren de professionals van Adobe de vernieuwingen in Photoshop CS3. Aan de orde komen onder andere:

• Geavanceerde composities maken
• Verbeterde selectiegereedschappen
• Zwart-wit conversies

Imaging workflow: Photoshop en Lightroom gecombineerd
14 april, 16:00 - 16:45
De combinatie Photoshop en Lightroom vormt volgens Adobe een ijzersterke combinatie in de ‘imaging workflow’. In deze sessie wordt duidelijk hoe de manier van werken voor fotografen binnen Photoshop CS3 en Photoshop Lightroom verbetert door samenwerking en automatisering binnen de pakketten.

Inschrijven voor de e-seminars kan via deze link.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie