GrafiLite-lampen voor kritische kleurbeoordeling

Julian 1239 0
Colour Confidence komt met nieuwe lampen waarmee je, ongeacht de lichtomstandigheden op je werkplek, drukwerk goed op kleur kunt beoordelen.

Kleuren kunnen flink verschillend overkomen in verschillende lichtomstandigheden. Het  aanwezige omgevingslicht beïnvloedt je kleurperceptie. Om afdrukken kritisch op kleur te kunnen beoordelen, zul je ze moeten bekijken bij neutraal licht. Je kunt je hele werkplek aanpassen, een goedkoper alternatief zijn de GrafiLite-lampen van Colour Confidence.

De nieuwe GrafiLite Mode bestaat uit een krachtige, energiezuinige lamp in neutrale midgrijze behuizing en is voorzien van een mat (48 x 32 cm) geschikt voor het beoordelen van drukwerk, prints of kleurstalen tot een afmeting van A3+. De 13W TrueColor Technology-lamp zorgt voor een natuurlijke daglichtsimulatie en heeft een levensduur van 10000 branduren. De GrafiLite Mode meet 62 x 54 x 19cm en is te koop voor 125 euro excl. btw.

Het GrafiLite Twin Pack bestaat uit twee losse GrafiLite lampen van opvouwbaar formaat. Het Twin Pack maakt gebruik van dezelfde 13W TrueColor-lampen en is verkrijgbaar voor 150 euro excl. btw.