Gorillapod Micro en Gorillapod Hybrid

Julian 2219 1
Joby komt met twee nieuwe Gorillapods. De Micro 250 is geschikt voor je compact, de Hybrid is bedoeld voor compacte systeemcamera's. Voor de Hybrid zijn optioneel een flitsadapter en snelkoppelingsplaat leverbaar.

De Gorillapod Micro 250 kan je volgens de makers gewoon op je camera laten zitten, ook als je het statiefje niet gebruikt, de kleine Micro voegt weinig extra volume of gewicht toe. De inklapbare aluminiumpootjes zijn met een draaibeweging in de spreidstand te zetten. De Micro 250 kost 19,5 euro en is vanaf november leverbaar.

Gorillapod Micro 250

Gorillapod Hybrid

Met de Gorillapod Hybrid mikt Joby op bezitters van compacte systeemcamera's. Nieuw van de hybride-versie is de geïntegreerde aluminium kogelkop die je negentig graden kunt kantelen en 360 graden kunt roteren.

Gorillapod Hybrid

Het draagvermogen van maximaal één kilogram is ruim voldoende voor camera's als de Olympus PEN, Sony NEX en Nikon 1-serie. De Gorillapod Hybrid heeft een adviesprijs van 55 euro en is direct beschikbaar. Een additionele flitsadapter en snelkoppelingsplaatje zijn leverbaar voor 9,95 euro per stuk.

afbeelding van Henk Veenstra

sprijd ????