Google Photos-app heeft nieuwe croptool

Google Photos-app heeft nieuwe croptool

Nadja Geskus 1171 0
Wil je dat jouw mobiele fotobewerking straks nog makkelijker gaat? Dat kan met de nieuwe tool van Google Photos. Ze introduceerde onlangs een vernieuwde croptool. De verbeteringen zorgen een langere batterijduur en minder dataverbruik.

Upgrade

De gratis fotobewerkingsapp maakt gebruik van een foto- en videomanager en slaat je foto's op via de Cloud. En in de geüpgrade 1.12.1 versie voor iOs wordt gebruik gemaakt van de nieuwe croptool. Het programma zou volgens Google ook sneller moeten opstarten door de aangepaste software.

Google Photos

Google lanceerde de fotobewerkingsapp in 2015 voor iOs en Android en volgens iDownloadblog hebben in juni 2016 al 200 miljoen gebruikers gezamenlijk 13.7 petabytes op de Cloud opgeslagen aan foto's. Hieronder vallen ruim 24 miljard selfies. Google Photos kun je hier downloaden. Gebruik ook de Google Photos Assisent om zeker te zijn dat je dierbare foto's niet verloren gaan.

Wanneer je liever geen gebruik maakt van Google Photo's, dan kun je ook aan de slag met de fotobewerkingsapp Snapbucket.

Google Photos-app heeft nieuwe croptool

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja