Goluk T1 dash cam voor het filmen van je road trip

Goluk T1 dash cam voor het filmen van je roadtrip

Nadja Geskus 1572 0
Met de nieuwe T1 dash cam van Goluk kun je meer dan alleen ongelukken filmen. Deze dash cam richt zich meer op consumenten die de cam willen gebruiken voor entertainment.

Dash cams zijn de afgelopen tijd steeds populairder geworden. Het is een kleine camera die je op je dashboard kunt bevestigen, vandaar ook de naam dash cam (afkorting van dashboard camera). Met name in landen waar veel ongelukken gebeuren of waar mensen zichzelf voor auto’s gooien om zo een schadevergoeding te kunnen claimen is de dash cam erg populair. De dash cams zijn erg handig om ongevallen of verkeersovertredingen te documenteren. Mensen hebben zo een legitiem bewijs wie er gelijk heeft in het ongeluk en zo is er moeilijk te frauderen.

Maar niet alleen ongelukken worden gefilmd met deze dash cams. Er worden ook leuk beeldmateriaal mee geschoten en hier haakt Goluk op in met zijn T1 dash cam. De T1 dash cam is een cilindervormige camera, verkrijgbaar in zowel zilver als roze. Dankzij de ingebouwde G-sensor filmt het automatisch ongelukken en harde afremmingen. Daarbij geeft de T1 ook een waarschuwing wanneer je te dicht bij een ander voertuig komt.

MagicKey

De draadloze afstandsbediening, genaamd MagicKey, filmt bij het indrukken van de knop een twaalf seconden durende video, die hij gelijk verstuurd via Wi-Fi naar de Mobile Goluk App (Android of iOS). Vanaf hier kunnen gebruikers hem direct uploaden naar social media, waaronder de pagina van Goluk die speciaal voor deze camera is gemaakt.  

Details

De camera bevat een 2-megapixel  Aptina CMOS-sensor, die geschikt is voor het maken van een Full HD video op een Micro SD-kaart. Naast dat de camera op een dashboard kan worden gemonteerd, kan deze ook worden bevestigd op een fiets, borst harnas of helm. De Smart Docking Station accessoire biedt een extra batterij en omvat ook een 1/4-inch schroefdraad compatibel met elk standaard statief.

T1 dash cam

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja