GoldenHour.One: alle info over het gouden uur

GoldenHour.One: alle info over het gouden uur

Nadja Geskus 3800 1
Het gouden uur is een prachtig moment om sfeervolle foto's te maken. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het gouden uur, is er een nieuwe app ontwikkeld. GoldenHour.One geeft je alle informatie die je nodig hebt om prachtige foto's te kunnen maken.

GoldenHour.One

Hoe ideaal zou het zijn als je precies het moment weet dat de zon op komt of onder gaat? GoldenHour.One maakt dat nu mogelijk. De app berekent namelijk het exacte moment, maar ook vertelt de app je waar de zon op komt, of het zonnig, of bewolkt is en hoe lang het gouden uur precies duurt. Sterker nog, de app is zelfs in staat om de perfecte positie te bepalen voor een foto, gebaseerd op jouw locatie.

Functies

GoldenHour.One maakt gebruik van twee functies waarmee de optimale foto berekend wordt. Met de ‘SkyIndex’ houdt GoldenHour.One je op de hoogte van dramatische luchten en met de ‘LightIndex’ optimaliseer je je landschap- of architectuurfoto’s.

GoldenHour.One is vooralsnog alleen voor iOS gebruikers beschikbaar. Via de app store kun je de app aanschaffen voor vier dollar. 

GoldenHour.One: alle info over het gouden uur

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja

afbeelding van Harmke

Nou ja zeg alleen voor Apple
IPhone